ВИ СТЕ ОВДЕ » Догађања » „Потрага за смислом“ – промоција књига „Агапе антологија 1, 2 и 3″ Александра Гајшека

 

„Потрага за смислом“ – промоција књига „Агапе антологија 1, 2 и 3″ Александра Гајшека

 

У Народној библиотеци «Свети Сава» , пред бројном публиком, одржана је промоција књигa Александра Гајшека АГАПЕ антологија 1, 2 и 3“ са темом – Потрага за смислом.

Књига „Агапе антологија 1“ објављена је поводом десет година емитовања емисије “Агапе” на телевизији Студио Б у којој је публиковано 12 разговора, док су антологије 2 и 3 настале као наставак, будући да је прва књига изазвала велико интересовање. Све три књиге представљају зборник најважнијих разговора које је Гајшек водио са својим гостима, негујући културу дијалога.

Емитовање емисије “Агапе” почело је у октобру 2005. године као ексклузивни интервју са Патријархом Павлом, а настављенo са гостом-домаћином академиком Владетом Јеротићем. У емисијама су учествовали бројни гости – Матија Бећковић, владика Порфирије, Душан Ковачевић, Рамбо Амадеус, Јован Ћирилов, Сања Домазет, Раша Попов, Тимоти Џон Бајфорд и многи други.

Александар Гајшек дипломирао је новинарско-комуниколошки смер на Факултету политичких наука у Београду. Као стипендиста IREX-а специјализирао је новинарство у електронским медијима. Радио је и на ТВ Политика. Поред серијала „Агапе“, аутор је емисија „Моја слика света“ и „Спознаја“.

Промоција је одржана  16. марта 2017.  године  у читаоници Библиотеке.

IMG_20170316_191333           IMG_20170316_194845

Коментари нису дозвољени.

Не можете оставити коментар.